• 01.jpg 01.jpg 01.jpg
 • 02.jpg 02.jpg 02.jpg
 • 03.jpg 03.jpg 03.jpg
 • 04.jpg 04.jpg 04.jpg
 • 05.jpg 05.jpg 05.jpg
 • 06.jpg 06.jpg 06.jpg
 • 08.jpg 08.jpg 08.jpg
 • 09.jpg 09.jpg 09.jpg
 • 10.jpg 10.jpg 10.jpg
 • 11.jpg 11.jpg 11.jpg
 • 12.jpg 12.jpg 12.jpg

SUZUKI SWIFT

Képek

SUZUKI SWIFT
--thumb-7-swift.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-01.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-02.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-03.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-04.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-05.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-06.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-07.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-08.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-09.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-10.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-11.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-12.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-13.jpg
SUZUKI SWIFT
swift-14.jpg
Tovább a Suzuki oldalára

Tartalom

Karakteres külső

Az új Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

Igéző tekintet
A LED-es fényszórók* nemcsak tökéletesen világítják be az utat, de egyedi megjelenést is kölcsönöznek a Swiftnek.

Markáns hátsó fények
Szinte rásimul a Swift hátuljára az egyedi formájú lámpa, amely fejlett LED-es technikájával* mindig jól láttatja az autót.

Stílusos kerekek
A mozgást idézi a 16 colos könnyűfém keréktárcsák formája, amelyet polírozott felülete tesz igazán divatossá.

Túláradó dinamizmus
Szélesebb és alacsonyabb, atletikus kiállású karosszériája már álló helyzetben is a mozgás érzetét kelti, ami beindítja a vezető fantáziáját.

Erőt sugárzó megjelenés
Formás hűtőmaszkja és karakteres sárvédői erőteljes megjelenésűvé teszik, ezzel is hangsúlyozva, hogy vezetésre született.

Rejtett értékek
Az izmosan domborított hátsó részen a kilincseket az oszlopba rejtették, amely fekete színével szinte lebegni láttatja a tetőt.

Sportos belső

A műszerfal tervezése során a vezetőt helyezték a középpontba. A versenyautókra emlékeztető, D-alakú kormánykerék, a határozott tartású ülések és a vezető felé fordított középkonzol sportos hangulatot teremtenek.

Első pohártartók
Az első ülések között lévő praktikus pohártartókban elhelyezett innivalók menet közben is mindig kéznél vannak.

Praktikus konzoldoboz
A középkonzol aljában lévő tárolóhely ideális a mobiltelefon számára, az ide tett készülék az utazás közben is a helyén marad.

Tágas kesztyűtartó
A jobb első utas előtt lenyitható nagyméretű kesztyűtartóban jól elférnek az utazás nélkülözhetetlen kellékei.

Dekoráció a műszerfalra
A kiegészítőként rendelhető, világos színű dekorációs elem látványos kontrasztot alkot az utastér sötét tónusával.

USB és 12V csatlakozók
Az USB és AUX csatlakozókkal mindig kedvenc zenéit hallgathatja, a 12 voltos aljzat pedig az eszközök töltéséről és gondoskodik.

Oldalzseb az első ajtóban
Az első ajtókban lévő tágas oldalzsebben nemcsak egy mappa vagy füzet, de egy palack is kényelmesen elfér.

Zseb az ülések háttámláján
Az első ülések támlájának hátsó részén praktikus zseb található, ahová térképeket és magazinokat is tehet.

Gyermekülés-rögzítési pontok
A hátsó szélső ülésekhez egyszerűen hozzáférhető szabványos ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok kerültek.

Palacktartók hátul
További palacktartókat talál a hátsó ajtókban, és egy pohártartó került az első ülések közötti konzol hátsó részére is.

Színes információs rendszer

A műszercsoport közepén elhelyezkedő, korszerű, 4,2 colos, színes információs kijelző pontos és könnyen áttekinthető adatokkal tájékoztatja a vezetőt a jármű viselkedéséről és működéséről. A kijelzőre többek között a motor teljesítménye és nyomatéka, gyorsulási erők és a pedálok használatát szemléltető ábrák is lehívhatók.

Sebesség
Megmutatja a jelenlegi és korábbi átlagsebességeket és a vezetés kezdete óta eltelt időt is.

Fogyasztás
Megismerhetjük az aktuális üzemanyag-fogyasztást és összehasonlíthatjuk a korábbi átlagfogyasztásokkal.

Pedálkezelés
Szemléletes grafikon segítségével ellenőrizhetjük a gáz- és fékpedál pillanatnyi használatát.

Hibridrendszer
SHVS rendszerrel szerelt modell esetén mutatja a rásegítés és energia-visszatermelés folyamatát, valamint az akkumulátor töltöttségét.

Adaptív tempomat
Kijelzi az adaptív tempomattal beállított sebességet és az előttünk haladó járműtől tartott követési távolságot is.

Teljesítmény és nyomaték
Nyomon követhetjük a benzinmotor adott pillanatban leadott teljesítményét és az elérhető forgatónyomatékát.

Gyorsulás
Megállás után látványos ábrán mutatja meg az utazás során mért hossz- és oldalirányú gyorsulási értékeket.

Minden belefér

A kompakt karosszéria tágas belső teret rejt az utasok és csomagjaik számára, így még könnyebben űzheti kedvenc hobbijait, hiszen mindent magával vihet, amire csak szüksége van.

A praktikus és variálható csomagtartó többféle módon használható.

 • Megnövelt csomagtér
  Az új Swift csomagtartója már alapesetben is 55 literrel nagyobb a korábbinál, a 265 literes raktérben minden csomagja elfér.
 • Egyszerűen bővíthető
  Az osztottan dönthető hátsó támla előredöntésével úgy szállíthat hosszabb tárgyakat, hogy a hátsó ülésekről sem kell lemondania.
 • Határtalan kapacitás
  A hátsó ülések előredöntésével a nagyobb szállítmányok sem jelentenek akadályt az egyszerűen pakolható raktér számára.

Hihetetlenül fordulékony
Kompakt méretei és közvetlen kormányzása kezesen manőverezhetővé teszik a Swiftet a legszűkebb városi utcákban és parkolóhelyeken is. Kis helyen is képes megfordulni, a fordulókörének sugara ugyanis mindössze 4,8 méter.

Kísérőfény és autóhoz vezető fény
Amikor távirányítóval kinyitja a zárakat, az autó fényei 10 másodpercig megvilágítják a kocsija felé vezető utat, hazaérkezve pedig kiszállás után további 10 másodpercig megvilágítják a bejárati ajtó felé tartó utat.

Otthonos utastér
A járműtervezés fejlődésének köszönhető, hogy a kompaktabb külső méretek mellett az új Swiftben az utastér és a csomagtér mérete is bővült, így kényelmesebben elférnek utasai, és a csomagok számára is bőséges hely áll rendelkezésre. Ebből a szögből jól látszik, hogy a sportos hangulat jegyében a középkonzolt enyhén a vezető felé fordították.

Kiemelkedő teljesítmény

Intenzíven gyorsul és magabiztosan tartja a kijelölt ívet. Az új Swift tervezői kiemelt figyelmet fordítottak a hajtáslánc minden részletére, legyen szó akár az 1.2 DUALJET, akár az 1.0 BOOSTERJET motorról, így tökéletesen érezheti és az irányítása alatt tarthatja az autót.

A háromféle sebességváltó minden vezető igényeit kielégíti.

 • Ötfokozatú manuális váltó
  Az 1.2 DUALJET és az 1.0 BOOSTERJET motorhoz is alapáron a hatékony áttételezésű, ötfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó jár.
 • Hatfokozatú automata váltó
  Az 1.0 BOOSTERJET motorhoz finoman dolgozó hatfokozatú bolygóműves automata váltó rendelhető. A választókart M állásba húzva a vezető is kapcsolgathatja a fokozatokat a kormánykerék mögött lévő váltófülekkel.
 • CVT automata váltó
  Az 1.2 DUALJET motorhoz kérhető a CVT fokozatmentes automata váltó, amivel elfelejtheti a sebességváltásokat. A dinamikus vezetéshez sportmód, lejtőn autózáskor fokozott motorfék-üzemmód választható.

Smart Hybrid

A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

 • Megállás után a motor automatikusan leáll, az elektromos berendezések pedig az akkumulátorokról működnek tovább, ami üzemanyag- megtakarítást jelent.
 • Elinduláskor az integrált villanymotor (ISG) indítómotorként működve halkan és simán indítja újra a benzinmotort.
 • Amikor az autó elindul vagy gyorsít, az ISG besegít a benzinmotornak, csökkentve az üzemanyag-fogyasztást. A rásegítés működése bizonyos feltételektől, például az akkumulátor állapotától függ.
 • Lassításkor az ISG az autó mozgási energiáját elektromos árammá alakítja, amivel hatékonyan tölti az akkumulátort.

Az ALLGRIP AUTO az útfelület vagy az időjárási körülmények változásától függetlenül a folyamatos autózás szabadságát nyújtja.

Kisebb tömeg, nagyobb szilárdság

Az új generációs HEARTECT padlólemez kiemelkedően merev szerkezete és az ütközési energia hatékony elosztása hozzájárul a törésbiztonság javításához. A nagyszilárdságú acél használatával a padlólemez könnyebb lett, ez pedig a menettulajdonságokat és az üzemanyag-fogyasztást is javítja. Új tervezésű futóművével és a korábbi modellekből ismerős közvetlen kormányzásával a Swift jobban kanyarodik és minden eddiginél élvezetesebben vezethető.

A viszkózus tengelykapcsolós négykerék-meghajtású rendszer automatikusan osztja meg a nyomatékot a hátsó kerekekkel, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek nem tapadnak az úton.

Az AllGrip Auto összkerékhajtási rendszer nemcsak a mindennapi vezetés során, de csúszós vagy havas úton is nyugodt autózást biztosít. A viszkokuplungos rendszer az első kerekek kipörgése esetén automatikusan a hátsókhoz irányítja a forgatónyomatékot.

Kiemelkedő biztonság

Az új Swiftben fejlett biztonsági technológiák – köztük a Suzukinál most először megjelenő megoldások – szolgálják a vezető és az utasok nyugalmát.

DSBS (kétérzékelős vészfékasszisztens) (GLX)
Menet közben a Swift két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően különböző módokon reagálhat.

RBS (radaros vészfékasszisztens) (GL+)
Menet közben a Swift milliméteres hullámhosszú radarja észleli az elöl haladó járművet. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően különböző módokon reagálhat.

Távolsági fényszóró asszisztens(GLX)
40 km/h feletti haladás közben a távolsági fényszóró asszisztens más járművek észlelése esetén automatikusan lekapcsolja, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórót.

Figyelmeztetés sávtartásra (GLX)
Miközben az autó 60 km/óránál nagyobb sebességgel halad, a rendszer meghatározza az úttest nyomvonalát, és hang- és fényjelzést ad ki, ha az autó a vezető fáradtsága miatt vagy egyéb okból imbolyog az úton.

Figyelmeztetés sávelhagyásra (GLX)
Szintén 60 km/óránál nagyobb sebességgel haladva a rendszer meghatározza az autó útvonalát, majd fényjelzéssel és a kormánykerék érezhető rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt, ha irányjelző használata nélkül hagyta el a sávot.

Adaptív tempomat (GLX)
A kívánt sebesség beállítása esetén az adaptív tempomat úgy működik, mint bármely más sebességszabályzó, 40 és 160 km/óra közötti automatikusan tartja a kijelölt tempót.

Ha az autó előtt egy másik jármű halad, a milliméteres hullámhosszú radarral felméri a másik jármű távolságát, és háromféle távolság közül kiválasztott beállításnak megfelelően automatikusan fenntartja a járművek közötti távolságot.

Ha az autó előtt nincs jármű, vagy az addig követett jármű sávot vált, akkor az adaptív tempomat visszatér a vezető által beállított sebességhez.

Megnyugtató biztonság

Az új Swift fejlett ütközésmegelőző biztonsági berendezésekkel szolgálja a veszélyes közlekedési helyzetek megelőzését, de ha elkerülhetetlen az ütközés, akkor a megerősített és az energiát hatékonyan elosztó karosszéria védi utasainak testi épségét.

Az utasok biztonságát szolgálja az ütközésvédelmi rendszer, amely két első, két oldalsó és két függönylégzsákból, valamint négy darab pirotechnikai övfeszítővel ellátott és hátul középen egy hagyományos biztonsági övből áll.

A viszkózus tengelykapcsolós négykerék-meghajtású rendszer automatikusan osztja meg a nyomatékot a hátsó kerekekkel, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek nem tapadnak az úton.

- További szöveg mutatása - - Szöveg elrejtése -

Táblázat

A pontos árakkal kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot Értékesítési pontjainkkal!