• 01.jpg 01.jpg 01.jpg
 • 02.jpg 02.jpg 02.jpg
 • 03.jpg 03.jpg 03.jpg
 • 04.jpg 04.jpg 04.jpg
 • 05.jpg 05.jpg 05.jpg
 • 06.jpg 06.jpg 06.jpg
 • 08.jpg 08.jpg 08.jpg
 • 09.jpg 09.jpg 09.jpg
 • 10.jpg 10.jpg 10.jpg
 • 11.jpg 11.jpg 11.jpg
 • 12.jpg 12.jpg 12.jpg

SUZUKI SX4 S-CROSS

Képek

SUZUKI SX4 S-CROSS
--thumb-6-sx4-s-cross-ok.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
suzuki-s-cross-1.0-gl.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
bg-arlista.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
bg-biztonsag.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
bg-navi3.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
bg-scross.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
dream1.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
dream2.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
dream3.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
gallery-2.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
gallery-3.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
gallery-4.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
outside1.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
outside2.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
outside3.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
pic-allgrip-wide.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
pic-safety.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
pic-safety3.jpg
SUZUKI SX4 S-CROSS
suzuki-sx4-s-cross---mozilla-firefox.jpg
Tovább a Suzuki oldalára

Tartalom

A világ végére is eljuthatsz vele

Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen, újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzeleted az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthatsz oda. A te célod, a te döntésed.

Élvezd az életet!
Egy autó, amelyről szinte süt a kalandvágy… Az SX4 S-CROSS merész és magabiztos crossover – mégpedig a hozzá méltó formavilággal. Gyönyörködj kedvedre az új, robusztus orrkialakításban, a látványos SUV-stílusban, és élvezd az autó lenyűgöző belső értékeit! Íme, egy született felfedező, melyből csak úgy árad a dinamizmus és az erő!

Városi lendület
Hagyd, hogy képzeleted szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózol! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy semmi sem állíthat meg.

Határtalan öröm
Készülj fel a kalandokra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a családnak ugyanúgy, mint poggyásznak.

 

Magával ragadó formavilág

Szemből és hátulról feltűnő és tekintélyt parancsoló crossover, oldalról sportos vonalvezetésű családi autó. Bárhonnan is szemléled, bárhová is indulsz vele, az SX4 S-CROSS mindig ki fog tűnni a szürke tömegből!

Ötletes belső

Jól átgondolt belső terével újraírja a szabadság fogalmát az SX4 S-CROSS. A poggyászok méretéhez és formájához igazítva egyszerűen alakítható át a csomagtér. Az utasokat pedig praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.

Mindent visz
Ha az autóban öten utaznak, jól kihasználható 430 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami a 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával sokféleképpen bővíthető és variálható. Az egyes modellek poggyásztere a több pozícióban is rögzíthető raktérpadló segítségével még rugalmasabban használható.

Komfortzóna
Az első középső kartámasz elcsúsztatható, így könnyen beállíthatod a neked legkényelmesebb helyzetbe. Az alatta lévő konzoldobozban beépített USB-csatlakozó található.

Utazás felsőfokon
A kihajtható kartámasz még nagyobb kényelmet kínál a hátul utazók számára. A beépített pohártartókat két utas is használhatja.

Körülölel a kényelem
Határozott kontúrok, minőségi öltések, luxus kidolgozású bőr üléskárpit* – az SX4 S-CROSS üléseiben igazi öröm az utazás.

Rugalmasan alakítható tér
A 60:40-arányban osztott hátsó üléstámlának köszönhetően a legkülönbözőbb módokon variálhatod az utasteret. A multipozíciós kalaptartó pedig még több lehetőséget biztosít a tágas csomagtér kialakításához.

Tökéletes kilátás
A külső tükröket úgy helyezték el, hogy a vezető látótere a lehető legnagyobb legyen

Pihentető utazás
A bőséges lábtérnek köszönhetően az SX4 S-CROSS-ban öt felnőtt is kényelmesen elfér.

Indulás gombnyomásra
Az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a sofőr zsebében ott lapul az SX4 S-CROSS távirányítója, a lóerők felébresztéséhez pedig egyszerűen az indítógombot kell lenyomni.

Mindent a szemnek
A beépített világítás révén a vezető- és az utasoldali piperetükör sötétben is használható.

Figyelmes részletek
Az első utasülés háttámláján kialakított zsebben kényelmesen helyezhetők el térképek, újságok és könyvek.

Okos apróságok
A csomagtérben 12 voltos egyenáramú csatlakozó, valamint a poggyász stabil szállításához szükséges csomagrögzítő horgok találhatók.
 

Mindenhol elemében érzi magát

Akármerre vezet az utad, magabiztosan autózhatsz. Az SX4 S-CROSS képességeit az ALLGRIP 4x4 technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatod. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.

Az ALLGRIP 4x4 technológia négy választható üzemmódja:

 • Auto
  Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.
 • Sport
  Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra, a hatsebességes automata váltós modellekben pedig magasabb marad a motor fordulatszáma.
 • Snow
  Optimális beállítás a havas, poros és lefagyott utakra. Nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz, és az autó még a csúszós utakon is stabilabban halad.
 • Lock*
  Kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából. A rendszer több nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre, és a feladathoz optimalizálja az ESP® és egyéb technológiák működését.
  * 60 km/órás sebességnél átkapcsol Snow üzemmódba

 

Teljesítmény

Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

Precíz sebességváltói mindig élvezetessé teszik az autózást.

 • Ötfokozatú manuális váltó
  Az 1,0 literes Boosterjet benzinmotorunkhoz ötfokozatú manuális sebességváltó tartozik. Optimalizált áttételezése révén nemcsak a fogyasztás marad alacsony, a könnyen kapcsolható váltóművel igazi élvezet a vezetés.
 • Hatfokozatú manuális váltó
  Ha az erősebb 1,4 literes Boosterjet benzinmotorunkat vagy a dízelmotort választja, akkor az optimalizált áttételezésű és könnyen kapcsolható hatfokozatú manuális sebességváltó minden előnyét élvezheti.
 • Hatfokozatú automata váltó
  Az automata sebességváltó nyújtotta kényelmet és dinamizmust a GL+ és a GLX modellváltozatokban élvezheti.

Biztonság

Akárhová visz az utad, magabiztosan autózhatsz. Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen haladsz, sem az, milyen feladat áll előtted, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthatsz. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások… Izgalmas egyenlet, végeredménye pedig az egyik legsokoldalúbb autó, amit valaha elképzeltél.

Ha a kerekek elveszítik tapadásukat, az ESP® a motorvezérlés módosításával, valamint a megfelelő fék automatikus működtetésével segíti a vezetőt, hogy megőrizze a jármű feletti uralmát.

A hegymeneti elindulássegítő a meredek emelkedőkön segíti a vezetőt, megakadályozva, hogy az SX4 S-CROSS hátraguruljon, amíg átteszi a lábát a fékről a gázpedálra.

Az abroncsnyomást figyelő rendszer (TPMS) a szelepekbe épített érzékelők segítségével minden kerék nyomását ellenőrzi, és alacsony értékek esetén a multi-információs kijelzőn megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

- További szöveg mutatása - - Szöveg elrejtése -

Táblázat

A pontos árakkal kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot Értékesítési pontjainkkal!