Már 3832 lehetőségautó segíti a rászorulókat!

Még 9 nap az igénylés leadási határidő.

 • 01.jpg 01.jpg 01.jpg
 • 02.jpg 02.jpg 02.jpg
 • 03.jpg 03.jpg 03.jpg
 • 04.jpg 04.jpg 04.jpg
 • 05.jpg 05.jpg 05.jpg
 • 06.jpg 06.jpg 06.jpg
 • 08.jpg 08.jpg 08.jpg
 • 09.jpg 09.jpg 09.jpg
 • 10.jpg 10.jpg 10.jpg
 • 11.jpg 11.jpg 11.jpg
 • 12.jpg 12.jpg 12.jpg

SUZUKI VITARA

Képek

SUZUKI VITARA
--thumb-5-vitara.jpg
SUZUKI VITARA
suzuki-vitara-1-6-gl-manualis-.jpg
SUZUKI VITARA
06.jpg
SUZUKI VITARA
bg-arlista.jpg
SUZUKI VITARA
bg-led.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-10.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-2.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-3.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-4.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-5.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-6.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-7.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-8.jpg
SUZUKI VITARA
gallery-9.jpg
SUZUKI VITARA
inside1.jpg
SUZUKI VITARA
pic-break.jpg
SUZUKI VITARA
vitara.jpg
Tovább a Suzuki oldalára

Tartalom

A Vitara története során többször változott a karosszéria mérete és a hajtáslánc. Most, több mint negyed századdal az első modell bemutatója után a Vitara-örökség egy vadonatúj sport-szabadidő autóban ölt testet. A minden ízében megújult Vitara a kor követelményeinek megfelelően kisebb elődjénél. Az új modell a Suzuki ALLGRIP négykerekes csúcstechnológiáját, továbbá a legkorszerűbb biztonsági és telekommunikációs megoldásokat is felvonultatja. Mindezeken felül személyre szabható dizájnjával az új Vitara leendő tulajdonosainak lehetőséget ad az önkifejezésre is.

Az új Vitara sorozatgyártása 2015-ben indul a Magyar Suzuki esztergomi gyárában, a modell ezt követően kerül piacra Európa-szerte. A későbbiekben a Suzuki a modellt globális kompakt sport-szabadidő autóként exportálja majd a világ számos pontjára.

Koncepció

1. Azonnal felismerhető Suzuki SUV-megjelenés

Vadonatúj külső dizájnjával az új modell egyszerre folytatja és emeli a legkorszerűbb szintre a Vitara és a Jimny szériák formatervi örökségét.

2. A csúcsteljesítmény két kulcseleme: ALLGRIP és kiváló alváztechnológia

Nagy átmérőjű kerekeinek és emelt hasmagasságának köszönhetően a Vitara kitűnő tereptulajdonságokkal büszkélkedhet. Az ALLGRIP rendszer négy üzemmódja emellett lehetővé teszi, hogy a vezető mindig az útviszonyoknak legmegfelelőbb beállításban, optimálisan használja ki a Vitara út- és tereptulajdonságait.

3. Személyre szabott dizájn – a tulajdonos egyéniségének kifejezése

A Vitara tulajdonosai egy sor külső és belső elem szabad kiválasztásával és kombinálásával alakíthatják ki a személyiségükkel leginkább harmonizáló megjelenést.

4. Korszerű navigációs és biztonsági felszerelések

Az okostelefonnal is összekapcsolható audiorendszer a legkorszerűbb navigációs megoldásokat is elérhetővé teszi (a magasabb felszereltségi szinteken). Emellett radaros féktámogató rendszer (RBS) gondoskodik a maximális biztonságról (bizonyos felszereltségi szinteken). A milliméteres hullámhosszon működő radarrendszer segít elkerülni a karambolokat, illetve enyhíteni az ütközés erejét.

5. Gazdaságos üzemanyag-felhasználás

Az új Vitara maximálisan eleget tesz korunk gazdaságos üzemanyag-felhasználással kapcsolatos követelményeinek. A súlycsökkentést szolgáló megoldásoknak, köztük a nagy szilárdságú acél fokozott használatának köszönhetően a karosszéria rendkívül könnyű és merev. A hajtásláncban alkalmazott technológiák, így az újonnan fejlesztett hatsebességes automata váltó is segít a fogyasztás mérséklésében. Az új Vitara kétkerék-meghajtással és ötsebességes kézi sebességváltóval mindössze 123 gramm szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként.

Formaterv

 • A Suzuki sport-szabadidő autós (SUV) örökségének korszerű adaptálása
 • A markáns SUV-forma és a kifinomult színek találkozása
 • A tulajdonos egyéniségének megfelelően megválasztható színek és formai megoldások

Külső formaterv

Az új Vitara erőteljes dizájnja a Suzuki sport-szabadidő autók formatervezési örökségét folytatja. A kagylóhéj motorháztető (a Vitara sorozat megkülönböztető jegye) masszív, erőteljes megjelenést kölcsönöz az autó orr-részének, a trapéz alakú első lökhárító határozott úttartást sugall. A kocsiszekrény oldalának emelkedő vonalvezetése és a motorháztető oldalsó szellőzőnyílásai az első generációs Vitarát idézik. Az egész karosszérián végigfutó vállvonalak a markáns SUV-karaktert erősítik. Mindezek mellett számos formai megoldásban érvényesül a Suzuki törekvése a legkedvezőbb aerodinamikai tulajdonságok elérésére, olyanokban, mint a lökhárítónyílások optimalizált alakja, a jármű hátsó része felé szelíden lejtő tetővonal és a lapos alvázelemek. A külső visszapillantó tükrök alakját és az első lökhárító éleit is légáramlás-elemzés eredményei alapján tervezték meg. A kék burás, LED-es első fényszórókat szintén az energiatakarékosság jegyében alakították ki, de a megoldás emellett az autó vonzó megjelenéséhez is hozzájárul.

Belső formaterv

A merész vonalú műszerfalszegély és a sebességváltó kar körüli az U alakú motívum SUV-jellegű keménységet sugall. A kerek óra és szellőzőnyílások – mindkettő a Grand Vitarát idézi – fiatalos, sportos kinézetet kölcsönöznek az új Vitara belső terének.

Személyre szabás

A modell fejlesztésében kezdettől fogva kiemelt szempont volt a személye szabhatóság. A külső színek széles választéka és egy sor opcionális dizájnelem lehetővé teszi, hogy a tulajdonos autója megjelenésével is kifejezze személyiségét. A vásárlók tizenöt színváltozat közül választhatnak, amelyek közül három vadonatúj, néhány pedig két árnyalat kombinációja. Az új színek és árnyalatkombinációk megalkotásakor a Suzuki tervezői a „vadász életérzés” kifejezéssel ragadták meg az élményt, amit az új Vitara vezetése jelent.

Az új színek:

 • Az Atlantisz türkiz gyöngymetál (ZQN) a természetes szépség felfedezésének borzongató izgalmát villantja fel napjaink urbanizált városi környezetében.
 • A horizont narancsmetál (ZQP) azt az örömteli izgalmat idézi meg, amit akkor érzünk, amikor a várost elhagyva, a kertes lakóövezethez közeledve elénk tárul a természet.
 • A szavanna elefántcsontmetál (ZQQ) a szavannák kalandokra hívó, végtelen világát idézi.

Öt további külső és belső megoldás biztosítja, hogy az új Vitara még hívebben fejezze ki tulajdonosa egyéniségét. Ezek a következők:

 • Első hűtőrács (fehér vagy fekete)
 • Lökhárító-díszléc (fehér vagy fekete)
 • Műszerfaldíszítés (türkiz, narancs, fehér vagy zongorafekete)
 • Szellőzőnyílás-gyűrűk (türkiz, narancs, fehér vagy zongorafekete)
 • Központi óra (CARBON vagy KANJI)

Tulajdonosa emellett két vizuális kiegészítő csomaggal hangsúlyozhatja az új Vitara városi–országúti, illetve terepjárós kvalitásait:

 • A városi csomag krómelemekkel teszi még kifinomultabbá a jármű megjelenését. A csomag tartalma: ködlámpakeret (krómbevonatú), oldalszegélyek, hátsó tetőspoiler.
 • A terepcsomag az SUV masszív karakterét és erejét emeli ki. Elemei: első és hátsó védőlemez, ködlámpakeret, oldalszegélyek, csomagtér-peremvédő.

Teljesítmény

 • A Suzuki szakértelmét teljes egészében kifejező vezetési élmény
 • Kiemelkedő menetteljesítmény aszfalton és terepen egyaránt – a Vitara sorozat hagyományos jellemzője
 • Kiváló teljesítményt és rendkívül gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosító hajtáslánc
 • A kompakt SUV-kategória egyik legkisebb CO2-kibocsátása

Motor és sebességváltó

 

Motor

Az új Vitarát M16 1,6 literes benzinmotor, illetve D16AA 1,6 literes dízelmotor hajtja. A benzines változatnál a motort és a kapcsolódó alkatrészeket jellemző csökkentett súrlódásnak és tömegnek köszönhetően a rendkívül üzemanyag-takarékos működés nagy teljesítménnyel és nyomatékkal párosul. A dízelmotor esetében az új kipufogógáz-visszavezető rendszer (EGR) és az elektronikus vezérlésű változó geometriájú turbófeltöltő (VGT) gondoskodik az erőről és a nyomatékról, ugyanakkor itt is igen csekély a károsanyag-kibocsátás, és kedvező az üzemanyag-felhasználás. A motorok teljesítményadatai az alábbi táblázatban láthatók:

  M16A D16AA
Max. teljesítmény 88 kW / 6000 rpm 88 kW / 3750 rpm
Max. nyomaték 156 Nm / 4400 rpm 320 Nm / 1750 rpm

Sebességváltó rendszerek

Az új Vitarában alkalmazott sebességváltó rendszerek mindegyikében érvényesül a kiemelkedően gazdaságos üzemanyag-felhasználásra, a kiváló váltásélményre, illetve a hatékony hang- és rezgéscsillapításra való törekvés.

Kézi sebességváltók

Az 1,6 literes benzinmotorhoz ötsebességes, az 1,6 literes dízelmotorhoz hatsebességes kézi váltó tartozik. Mindkét kézi váltó áttételezését a teljesítmény és a gazdaságos fogyasztás ideális egyensúlyához optimalizálták. A kényelmes és zökkenőmentes váltásról, ennélfogva a kiváló vezetési élményről olyan megoldások gondoskodnak, mint a sebességváltó-ellensúly.

Automata sebességváltó

Az 1,6 literes benzinmotorhoz hatsebességes automata váltó is rendelhető. A széles váltóáttételezési tartomány a sebességáttételek pontos meghatározásával lehetővé teszi, hogy kis sebességnél (például elindulásnál vagy emelkedőn való lassú haladásnál) is kiváló legyen a gázreakció, a motor alacsony fordulatszámon működjön. A tág kapcsolási határoknak köszönhetően kiváló a gyorsulás, gazdaságos az üzemanyag-felhasználás, csekély a motorzaj. Ráadásul az automata sebességváltó rendszernél kézi váltásra is van lehetőség: a vezető a kormányon elhelyezett fülek segítségével válthat sebességet.

Szén-dioxid-kibocsátás

Az új Vitara csekély szén-dioxid-kibocsátása a nagy szilárdságú acél alkalmazása és a karosszéria súlyát csökkentő más megoldások mellett az automatikus motorleállító és motorindító (stop-start) rendszernek köszönhető, ami a jármű megállásakor (például piros lámpánál) leállítja a motort. A Suzuki a benzinmotoros kétkerék-hajtású változat esetében ötsebességes kézi váltóval 123 g/km-es szén-dioxid-kibocsátást, hatsebességes automata váltóval pedig 127 g/km-t jelölt meg célszámként.

A négykerék-hajtást általában veszedelmesnek tekintik az üzemanyag-felhasználás és a károsanyag-kibocsátás szempontjából. Csakhogy a Suzuki ALLGRIP technológiája az négykerék-hajtású sport-szabadidő kategóriájában bámulatosan csekély szén-dioxid-kibocsátást tesz lehetővé. Az ALLGRIP rendszerrel felszerelt Vitara esetében a Suzuki az ötsebességes, kézi sebességváltós változatnál 134 g/km-es szén-dioxid-kibocsátást, míg a hatsebességes, automata váltós verziónál 138 g/km-es emissziós szintet jelölt meg célértékként.

Az új Vitara dízelmotoros változata szintén rendkívül alacsony szén-dioxid-kibocsátási értékkel büszkélkedhet. A Suzuki célszáma itt kétkerék-meghajtás és hatsebességes kézi váltó esetében 106 g/km, míg négykerék-hajtásnál, ugyanilyen váltóval 111 g/km.

Megjegyzés: A jelzett értékeket még nem hitelesítették – jelenleg célszámokként értendők.

 

ALLGRIP rendszer négy üzemmóddal

A Suzuki kifejlesztette világszerte elismert négykerék-hajtási technológiájának új generációját, amely a legváltozatosabb körülmények között képes biztosítani a vezetés élményét és a vezető, valamint utasai nyugalmát. Mindezt úgy, hogy közben kiemelt szempontként érvényesül gazdaságosság, illetve a négykerék-hajtású járművek által a környezetre rótt terhek csökkentése. Ezt az új technológiát a Suzuki ALLGRIP-nek nevezte el.

Az ALLGRIP a Suzuki SX4 S-CROSS-ban mutatkozott be, s azóta komoly elismertségre tett szert. A vezető négy biztonságos, élvezetes vezetést lehetővé tevő üzemmód közül választhatja ki az adott útviszonyoknak legmegfelelőbbet. A rendszer – „feedforward” funkcióval bővítve – az új Vitarához is rendelhető.

Az új Vitara ALLGRIP rendszere feedback technológia segítségével juttat nagyobb nyomatékot a hátsó kerekekre, ha úgy érzékeli, hogy az első kerekek kipörögnek. Az új feedforward rendszer emellett az útfelszín állapotából, a gázpedál pozíciójából és a kormányszögből előre érzékeli az első kerekek kipörgésének veszélyét, s ilyenkor még a kipörgés előtt több nyomatékot juttat a hátsó kerekekre. A rendszer az alábbi négy üzemmódban működik:

Auto

Az AUTO üzemmódban normál út- és vezetési viszonyok között az üzemanyag-felhasználás a fő szempont. A rendszer alaphelyzetben kétkerék-meghajtással működik, s csak akkor vált négykerék-hajtásra, ha kerékkipörgést észlel.

Sport

A SPORT üzemmód kanyargós úton ideális. Gyorsításkor a rendszer maximálisan kihasználja az négykerék-hajtás előnyeit. Az kis és közepes motorfordulat-tartományban a rendszer az optimális motorválasz és kanyarteljesítmény igényeihez hangolja a gyorsítást, illetve a nyomatékot.

 

Snow (hó)

A SNOW üzemmód havas, poros utakon, illetve egyéb csúszós útfelületeken ideális. A rendszer alaphelyzetben négykerék-hajtással működik, s a meghajtást a kormányzásnak és a gázadásnak megfelelően optimalizálja, növelve a tapadást és a stabilitást a kis tapadású felületeken.

Lock (elakadás)

A LOCK üzemmódot arra tervezték, hogy a jármű kiszabaduljon a hóból, sárból vagy homokból. A rendszer folyamatosan nagy nyomatékot küld a hátsó kerekekhez.

Felfüggesztés és fékek

A Suzuki arra törekszik, hogy összes modellje az adott kategória legjobb vezetési élményét nyújtsa. Ennek jegyében a Vitara rendkívül stabil, kiválóan irányítható, karosszériája könnyű.

Felfüggesztés

Az első kerekeknél MacPherson rugós tagos felfüggesztést alkalmaznak. Az alsó lengőkarok alakját, valamint a keretet is megváltoztatták, s a továbbfejlesztett rugóstagok fokozott merevséget, következésképpen jobb menetstabilitást biztosítanak. A hátsó kerekek torziós rudas felfüggesztést kaptak. A rúd alakja (zárt szakasz, amelyet egy U alakba hajlított cső alkot) olyan megoldás, amelyet a Suzuki először az SX4 S-CROSS-ban alkalmazott. Ez a kialakítás fokozott merevséget, így kiemelkedő utazási kényelmet biztosít.

Fékek

Az új Vitarát elöl léghűtéses tárcsafékek, hátul merev tárcsafékek fékezik. A féknyergek csökkentett súlya és légellenállása kiváló fékhatást és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít.

 

Biztonság

 • Kiemelkedő stabilitás, átfogó aktív és passzív biztonsági csomag
 • Radaros féktámogató rendszer (Radar Brake Support – RBS) segíti a biztonságos vezetést
 • Könnyű, ütközéselnyelő karosszéria; sebességhatároló; ESP®* (Electronic Stability Program), keréknyomás-ellenőrző rendszer
 • Adaptív sebességtartó a pihentetőbb vezetés érdekében

Megjegyzés: Az ESP* a jármű irányíthatóságának fenntartását szolgálja. A motornyomaték csökkenésének mértéke, a fékezett kerekek és a fékerő azonban az útviszonyok és vezetési feltételek függvényében változik. Az ESP® alapvetően a jármű stabilitásának fenntartását szolgálja. Ha a megcsúszás vagy farolás mértéke meghaladja a kerék és az út közötti tapadás határértékét, az ESP® aktiválódik ugyan, de nem feltétlenül hatékony.

 

*Az ESP a Daimler AG bejegyzett védjegye.

Biztonsági felszerelés

Az új Vitara aktív biztonsági csomagjának része a radaros féktámogató rendszer (Radar Brake Support – RBS). Ha erős forgalom vagy egyéb ok miatt a jármű kis sebességgel halad, az RBS érzékeli az előtte haladó járművet, és ha ütközésveszélyt észlel, hangjelzéssel és a kijelzőn megjelenő felirattal figyelmezteti a vezetőt.

Ha az ütközésveszély tovább fokozódik, a rendszer aktiválja a fékrásegítőt, amely vészfékezés esetén növeli a fékerőt. Ha a rendszer úgy ítéli meg, hogy elkerülhetetlen az ütközés, automatikusan aktiválja a fékeket. Az RBS így kis sebességnél segít megelőzni az ütközést, illetve ha az ütközés bekövetkezik, segít csökkenteni annak erejét.

A passzív biztonsági csomag része a hét légzsák, ami frontális és oldalirányú ütközéskor is védi a járműben utazókat, az előfeszített biztonsági övek és erőhatárolók, valamint a fékpedál hátramozgását korlátozó szerkezet. Mindezeken felül a motorháztető formája, illetve szerkezete, az ablaktörlők és a lökhárítók is segítenek elnyelni az ütközés erejét gyalogosgázolás esetén.

Radaros féktámogató rendszer – RBS

Az milliméteres hullámhosszon működő RBS a jármű előtti utat figyeli. A radartechnológiának köszönhetően az RBS nagy sebességnél, sötétben, esőben és egyéb kedvezőtlen időjárási körülmények között is működik. A rendszer három funkció segítségével segít elkerülni az ütközést, illetve csökkenteni annak erejét:

(1) Figyelmeztetés

Kb. 5 km/óra feletti sebességgel történő haladás közben a rendszer érzékeli a jármű előtt haladó másik járművet, és ütközésveszély esetén figyelmezteti a vezetőt, hogy fékezzen.

 

(2) Fékrásegítés

Ha az RBS az autó előtt haladó járművet érzékelve fokozott ütközésveszélyt észlel, vészfékezés esetén növeli a fékezőerőt, ezzel segít elkerülni az ütközést, illetve csökkenteni annak súlyosságát.

(3) Automatikus fékezés

Ha az autó előtt haladó járművet érzékelve az RBS úgy ítéli meg, hogy elkerülhetetlen az ütközés, automatikusan aktiválja a fékeket, hogy elkerülje az ütközést, illetve csökkentse annak súlyosságát.

Adaptív sebességtartó (ACC)

Az új Vitara adaptív sebességtartó (ACC) rendszere az RBS radarfunkcióval kombinálva könnyebbé, pihentetőbbé teszi a vezetést. A rendszer a radar segítségével érzékeli az autó előtt haladó másik jármű távolságát, és automatikusan változtatja az új Vitara sebességét, hogy a vezető által a három lehetséges közül kiválasztott követési távolságot folyamatosan fenntartsa.

Könnyű, ütközéselnyelő TECT-karosszéria

A karosszéria a Suzuki Total Effective Control Technology (TECT) alkalmazásával készült. A technológia a járműben utazókat az ütközés erejének elnyelésével védi, és a jármű súlya is csökken. Az ultraszilárd acél kiterjedt használatának is köszönhető az új Vitara kiemelkedő ütközésvédelme és rendkívül gazdaságos üzemanyag-felhasználása.

Kényelem

 • A karosszéria optimális arányai a sport-szabadidős képességeket szolgálják nehéz útviszonyok között is
 • A panoráma-napfénytető nyílása ebben a gépjárműosztályában az egyik legnagyobb
 • Audiorendszer újonnan fejlesztett érintőképernyővel és okostelefon-csatlakozási lehetőséggel
 • A nagy első és hátsó terepszög biztosítja, hogy az autó a mélyen kivályúsodott, illetve havas útfelületekkel is sikeresen megbirkózzon

Karosszériaméretek

A 215/55R17 kerekekkel felszerelt új Vitara kocsiszekrényének hasmagassága 185 milliméter. Emellett 18,2°-os első és 28,2°-os hátsó terepszög biztosítja, hogy a vezető mélyen kivályúsodott és havas útfelületeken is biztonsággal kormányozhassa járművét.

A csomagtér befogadóképessége 375 liter (VDA német standard szerint) a hátsó ülések támláinak lehajtása nélkül. A hátsó ülések helyzete és a rakodófelület a különböző használati céloknak megfelelően állítható.

Panoráma-napfénytető

A Suzuki az SX4 S-CROSS-ban a világon elsőként* alkalmazott két külön csúsztatható elemből álló üvegtetőt. Az új Vitara most ugyanezt a tetszéssel fogadott megoldást vonultatja fel. A napfénytető az első és a hátsó ülések fölé is kiterjed, ami még kényelmesebbé és pihentetőbbé teszi az utasteret a bent ülők számára. A napfénytető zárt állapotában a két üvegpanel együttes hossza 1000 mm. Nyitott állapotban az 560 mm-es nyílás (ami az új Vitara osztályában az egyik legnagyobb) az autóban ülők számára a nyitott tetővel való utazás frissítő élményét adja.

* A Suzuki saját kutatása alapján – 2014. szeptember

Érintőképernyős audiorendszer okostelefon-csatlakozási lehetőséggel

Az audiorendszer hétcolos érintőképernyője lehetővé teszi az intuitív használatot – akár kesztyűben is. A háromdimenziós navigációs térképen remekül látszanak a tájékozódási pontok. A járműben utazók okostelefonjukat is csatlakoztathatják a rendszerre.

- További szöveg mutatása - - Szöveg elrejtése -

Táblázat

GL felszereltség:

Automata Start/Stop rendszer, Manuális klímaberendezés, CD+Rádió+MP3 lejátszó, Hátsó ködlámpák, Kormányról vezérelhető audiórendszer, Multifunkciós kormánykerék, Távirányítós központi zár, Fényszórómagasság állítás, Elektromosan állítható külső tükrök, Dönthető hátsó ülések (oszthatóan 60/40), USB csatlakozó, Műszeregységbe épített információs kijelző, 4 hangszóró, Utasoldali kikapcsolható légzsák, Elektromos ablakemelők (elöl), 12V utastéri csatlakozó (középkonzolon), ISOFIX rendszer (gyermekülés rögzítés), Ülésmagasság állítás (első ülések), BlueTooth kihangosító, ABS (Blokkolásgátló), 7 SRS légzsák (elsők, oldalsók, hátsók, térd), ESP (Elektronikus menetstabilizáló rendszer), TPMS (Gumiabroncsnyomást érzékelő rendszer), EBD/EBV (elektronikus fékerő elosztó, DRL halogén nappali menetfény, Sebességfüggő szervokormány, Indításgátló (Immobiliser), Hegymeneti elindulássegítő, Riasztó

GL+ felszereltség:

GL felszereltségen felül tartalmazza: 17"-os könnyűfém keréktárcsák, USB csatlakozás az autórádióhoz, Mp3 lejátszás, Automata digitális klímaberendezés, Első és hátsó ködlámpák, Ülésfűtés (mindkét első ülésen), Multifunkciós bőrborítású kormánykerék, Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök, 7"-os multifunkciós érintőképernyős multimédia, Elektromos ablakemelők (elöl, hátul), Okostelefon kapcsolat, Tempomat, Sebességhatároló, Csomagtér elválasztó, DRL-LED nappali menetfény, Navigációs rendszer előkészítése (kártya opció), Színre fújt kilincsek/külső tükrök, színezett hűtőrács, Tetősín, Kesztyűtartó, Lábtérvilágítás

GLX felszereltség:

GL+ felszereltségen felül tartalmazza: 17"-os polírozott könnyűfém keréktárcsa,  Automatikus vészfékasszisztens (RBS), Krómozott karosszéria dísz és hűtőrács, Városi fékasszisztens, Lejtmenet vezérlés, Adaptív távolságtartó tempomat (ACC), Automatikus (esőszenzorral), 7"-os multifunkciós érintőkijelzős navigációs rendszerrel, Elektromosan behajtható külső tükrök integrált irányjelzővel, LED fényszórók, Automata világítás fel-/lekapcsolás, Tolatóradar elöl és hátul, Automata fényszóró magasságállítás, 6 hangszóró, Kulcs nélküli integrált ajtónyítási rendszer, Valódi hasított bőr ülések és kárpitozás, Kulcs nélküli nyomógombos motorindítás, Beépített műszerfali óra

MODELL ELNEVEZÉS FÉNYEZÉS Magyar Suzuki Zrt.
LISTAÁR
LEHETŐSÉGAUTÓ ÁR LEHETŐSÉGAUTÓ ÁR
(állami támogatással)
Vitara 1.0 GL 2WD nem metál 4 880 000 Ft 4 038 000 Ft 3 038 000 Ft
Vitara 1.0 GL 2WD metál 5 010 000 Ft 4 168 000 Ft 3 168 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 2WD nem metál 5 200 000 Ft 4 358 000 Ft 3 358 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 2WD metál 5 330 000 Ft 4 488 000 Ft 3 488 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 2WD kétszínű metál 5 380 000 Ft 4 538 000 Ft 3 538 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 2WD 6AT nem metál 5 600 000 Ft 4 758 000 Ft 3 758 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 2WD 6AT metál 5 730 000 Ft 4 888 000 Ft 3 888 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 2WD 6AT kétszínű metál 5 780 000 Ft 4 938 000 Ft 3 938 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 2WD nem metál 5 500 000 Ft 4 658 000 Ft 3 658 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 2WD metál 5 630 000 Ft 4 788 000 Ft 3 788 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 2WD kétszínű metál 5 680 000 Ft 4 838 000 Ft 3 838 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 6AT nem metál 5 900 000 Ft 5 058 000 Ft 4 058 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 6AT metál 6 030 000 Ft 5 188 000 Ft 4 188 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 6AT kétszínű metál 6 080 000 Ft 5 238 000 Ft 4 238 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 4WD nem metál 5 850 000 Ft 5 008 000 Ft 4 008 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 4WD metál 5 980 000 Ft 5 138 000 Ft 4 138 000 Ft
Vitara 1.0 GL+ 4WD kétszínű metál 6 030 000 Ft 5 188 000 Ft 4 188 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 4WD nem metál 6 150 000 Ft 5 308 000 Ft 4 308 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 4WD metál 6 280 000 Ft 5 438 000 Ft 4 438 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 4WD kétszínű metál 6 330 000 Ft 5 488 000 Ft 4 488 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 2WD nem metál 6 200 000 Ft 5 208 000 Ft 4 208 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 2WD metál 6 330 000 Ft 5 338 000 Ft 4 338 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 2WD kétszínű metál 6 380 000 Ft 5 388 000 Ft 4 388 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD nem metál 6 800 000 Ft 5 808 000 Ft 4 808 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD metál 6 930 000 Ft 5 938 000 Ft 4 938 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD kétszínű metál 6 980 000 Ft 5 988 000 Ft 4 988 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD panorama nem metál 7 050 000 Ft 6 058 000 Ft 5 058 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD panorama metál 7 180 000 Ft 6 188 000 Ft 5 188 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD panorama kétszínű metál 7 230 000 Ft 6 238 000 Ft 5 238 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 4WD 6AT nem metál 6 550 000 Ft 5 708 000 Ft 4 708 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 4WD 6AT metál 6 680 000 Ft 5 838 000 Ft 4 838 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 4WD 6AT kétszínű metál 6 730 000 Ft 5 888 000 Ft 4 888 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 2WD 6AT Panorama nem metál 6 850 000 Ft 5 858 000 Ft 4 858 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 2WD 6AT Panorama metál 6 980 000 Ft 5 988 000 Ft 4 988 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 2WD 6AT Panorama kétszínű metál 7 030 000 Ft 6 038 000 Ft 5 038 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD 6AT panorama nem metál 7 450 000 Ft 6 298 000 Ft 5 298 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD 6AT panorama metál 7 580 000 Ft 6 428 000 Ft 5 428 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 4WD 6AT panorama kétszínű metál 7 630 000 Ft 6 478 000 Ft 5 478 000 Ft