• 01.jpg 01.jpg 01.jpg
 • 02.jpg 02.jpg 02.jpg
 • 03.jpg 03.jpg 03.jpg
 • 04.jpg 04.jpg 04.jpg
 • 05.jpg 05.jpg 05.jpg
 • 06.jpg 06.jpg 06.jpg
 • 08.jpg 08.jpg 08.jpg
 • 09.jpg 09.jpg 09.jpg
 • 10.jpg 10.jpg 10.jpg
 • 11.jpg 11.jpg 11.jpg
 • 12.jpg 12.jpg 12.jpg

SUZUKI JIMNY

Képek

SUZUKI JIMNY
--thumb-3-jimny.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-01.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-02.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-03.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-04.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-05.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-06.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-07.jpg
SUZUKI JIMNY
jimny-08.jpg
Tovább a Suzuki oldalára

Tartalom

Nincs több akadály!

A Jimny minden kihívást legyőz, akár a legvadabb terepen és a legmostohább időjárási viszonyok között is megállja a helyét. Legendás teljesítménye mellett minden megtalálható benne, amire csak vágyhat az ember. Mindig készen áll a kalandokra!

Irány a terep!
Hajtson le az útról, hogy megtapasztalhassa a Jimny igazi erejét! Élje át a menet közben is kapcsolható négykerék-meghajtás biztonságot adó élményét, ahogy egyik pillanatról a másikra, szintre észrevétlenül hajt le a Jimny az aszfaltról a sárba.

Kalandra fel!
Ne csak feszegesse a határokat, törjön ki belőlük! A Jimny elég erőteljes ahhoz, hogy bármilyen úton megállja a helyét. Kompakt karosszériájának köszönhetően könnyen kormányozható keskeny ösvényeken, sőt, akár a fák között is. Jusson el eddig megközelíthetetlennek hitt helyekre!

Az esőtől sem riad meg!
Szabaduljon meg a városi mindennapok nyűgétől és fedezze fel, mi mindent tartogat Önnek a világ! Akár esik, akár fúj, a Jimny - merev alvázának köszönhetően - nagyszerűen ötvözi a stabilitást és a kényelmet, akár a legzordabb körülmények között is. A nedves utak és mély pocsolyák sem jelentenek számára akadályt.

Belső

A Jimny intelligens és praktikus belső kialakításának köszönhetően Ön magabiztosan veheti a kalandos út során felbukkanó akadályokat!
Mindent úgy alakítottunk ki az utasterében, hogy maximális biztonságot nyújthassunk általa.

Kalandokra tervezve

A vákuumkapcsolású kerékággyal ellátott Drive Action 4x4 rendszer lehetővé teszi, hogy Ön akár menet közben is bekapcsolhassa a négykerék-meghajtást. Így a Jimny képes villámgyorsan alkalmazkodni még a legextrémebb időjárási körülményekhez és útviszonyokhoz is.

 • A 4WD kapcsolóval aktiválható 4H beállítás elsősorban az erdei ösvényekhez és kavicsos földutakhoz hasonló sík felületű terepekhez ideális.
 • Ha meredekebb lejtő vagy durvább terep esetén nagyobb tapadásra van szükség, egyszerűen csak nyomja meg a 4WD-L gombot, és kapcsolja be a 4L beállítást.
 • A kétkerék-meghajtás (2WD) a zaj és rezgés csökkentése érdekében leválasztja az első kardántengelyt.

*A két- és négykerék-meghajtás (2WD és 4WD) közötti átváltás csak 100 km/h-át meg nem haladó sebességű, egyenes vonalú haladás esetén lehetséges. A 4WD és a 4WD-L meghajtás közötti átváltás csak álló helyzetben lehetséges.

A Jimny létraszerű váza szilárd alapot biztosít a kiemelkedő teljesítményű négykerék-meghajtás számára. A kereszttartók az oldalsó hossztartókat erősítik, így a váz elnyeli az ütéseket.

Emellett a karosszériát az alvázzal összekötő elemek formájukból és a felhasznált anyagokból adódóan minimálisra csökkentik az utastérre ható rezgéseket és rázkódásokat, így a sima, egyenletes haladás minden körülmények közt garantált.

Biztonság

A Suzukinak a vezető és az utasok biztonsága iránti elkötelezettségről a balesetek megelőzését szolgáló különféle technológiai megoldások és kialakítások tanúskodnak.

Légzsákok
A Jimny-ben a széria vezetőoldali légzsák mellett SRS utasoldali légzsák is található.

Oldalmerevítők
Az utastér épségét az ajtókba épített oldalmerevítők óvják.

Teljesítmény

A Jimny kompakt, erőteljes, tiszta alumínium motorja könnyedén mozgatja az autót, így Ön nyugodtan átadhatja magát a vezetés élményének.

- További szöveg mutatása - - Szöveg elrejtése -

Táblázat

A pontos árakkal kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot Értékesítési pontjainkkal!